diyabet, meme kanseri ve kalp hastalığı gibi hastalıkları savuşturmak için yiyecekler






Bu gıdalar diyabet, meme kanseri ve kalp hastalığı gibi hastalıkları savuşturabilir...; kemikleri güçlendirir...; Bağışıklık sistemini güçlendirir; korur...cildi pürüzsüz yapar... bebeği besler.....

domates, Kırmızı ve sulu domates mükemmel sağlık uzmanıdır.. Kalp sorunu çözer.. antioksidandır. içerdiği likopen yardımıyla meme kanseri karşı korur... gerçekten etkileri sihirlidir. A vitamini açısından zengindir.içerdiği E ve C vitaminleri ile pankreas kanseri önlüyor.


Nar, kalp sağlığı için ve zihin için çok faydalıdır.. Nar, çok sesli bir meyvedir. yapılan son araştırmalara göre, kasılma ve vücutta sürekli bir kan akışı sağlama görevleri için arter duvar ını güçlendirir. damar duvarların sertliğini önler. Antioksidanlar enfeksiyonun ortadan kaldırılması açısından işlevseldir, özellikle, Alzheimer hastalığı na iyi geldiği araştırmalar ile kanıtlanmıştır. nar verimli ve sağlıklı bileşikler içerir..

İ yi bir potasyum kaynağı olan muz., Potasyum optimum düzeyde işleyen BP ve sinir sistemi tutan bir makro besindir. Muz günlük ihtiyacımızın sadece %10'unu oluşturan potasyumdan içinde 450 miligram vardır. Liflere sahiptir. midenin normal işleyişi için gereklidir..

Soğan polifenoller çift güç içerir.. sarımsağın aksine flavonoidler içerir.. Bu güçler bir araya geldiğinde kanseri önler... Soğan diyabet ve kalp hastalıklarına karşı hareket özellikleri vardır. Soğanın  içindeki krom seviyesi vücudun şeker seviyesini düzenler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dansın Tarihçesi, Türklerde Dans Kültürü ve Dans Türleri... Vals..Tango..Çarliston..ve diğerleri

Hukuk Devleti Nedir - Hukuk Devleti Kavramı

HOMOSEKSÜELLİK (EŞCİNSELLİK)-BİSEKSÜELLİK-HETEROSEKSÜELLİK- Erkek ve Dişi farklılıkları