Dünyanın en gizli deneyleri-22-NAZİ DENEYLERİ_ Dr.Josef MENGELE.

     Dr. Josef Mengele, 1911 yılında Bavyera, Alman İmparatorluğunda doğmuştur. Babası Karl Mengele 1881-1959 yılları arasında yaşamıştır. iki kardeşi vardır. Bunlar; Karl Mengele ve Alois Mengeledir. 


    Josef Mengele Münih’te filozofi okumuştur. Fakat tıp alanına daha ilgili olduğu için Münih’te okulunu bırakıp Frankfurt Üniversitesi’nde Tıp okumaya başlamıştır. Daha sonraları en çok ilgisini çeken Fiziksel Antroloji ve Gen Bilimi üzerine yoğunlaşmıştır.

         Nazi toplama kampı Auschwitz-Birkenau'da yaptığı acı verici ölümcül deneylerle bilinen bir Alman Nazi doktor. 2 milyon kişinin insanlık suçu işlenerek öldürülmesinden sorumlu tutulmaktadır. 

    
        1-Uçak mürettabatının  oksijensiz yaşayabileceği rakımı belirlemek.İnsanlar, basınç odasında bilinci kaybolana kadar tutulmuştur.

         2-ikiz çocukların genetik benzerlik ve farklılıklarının gözlemlenmesi amaçlanmış bu doğrultuda vucüd yapısına müdahale edilmiştir.ikizlerin gözlerine kimyasallar enjekte edilmiş, göz renkleri değiştirilmeye çalışılmıştır.ayrıca ikizler ikiz gibi durması için birbirine dikiliyordu.

      3-hipotermi ile ilgili deneyler yapılmıştır.buz dolu küvetin içinde donana kadar kişiler tutulmuştur.

       4-sulfanamid ile ilgili deneyler yapılmıştır.açık alan yaralarına tetanos, gazlı gangren gibi mikroplar enjekte edilmiş, oluşturulan yaralar talaş ve buzlu cam ile temas ettirilerek yara daha kötü hale getirilmiştir.yarar tedavisinde sulfanamidler kullanılmıştır.

      5-cinsel olarak kurbanlar bir çok deneye tabi tutulmuş kadınlara zorla AIDS virüsü taşıyan erkeklerle birlikteliğe zorlanmışlardır.

      6-deniz suyunun içilebilir hale getirilmesi içinde deneyler yapılmıştır.


İNSANLAR DENEYLER UĞRUNA ÇOK VAHŞİCE İŞLEMLER yapmışlardır...

    Yorumlar

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    Dansın Tarihçesi, Türklerde Dans Kültürü ve Dans Türleri... Vals..Tango..Çarliston..ve diğerleri

    Hukuk Devleti Nedir - Hukuk Devleti Kavramı

    HOMOSEKSÜELLİK (EŞCİNSELLİK)-BİSEKSÜELLİK-HETEROSEKSÜELLİK- Erkek ve Dişi farklılıkları